meezingkoor Efkes Âars

Welkom op de site van het Nederlandstalig meezingkoor "Efkes Aârs" uit Enkhuizen

"Efkes Aârs" is op 3 november 2004 opgericht als een smartlappenkoor en in 2010 een officiële zangvereniging geworden. In de tussenliggende periode is het karakter van het koor veranderd van een smartlappenkoor naar een Nederlandstalig meezingkoor waar vrijwel alle Nederlandstalige artiesten in ons uitgebreide repertoire langskomen Het koor bestaat thans uit zo'n 30 leden welke 1x per 14 dagen met veel plezier zingen. Daarnaast treed het koor regelmatig op in verzorgings- en bejaardentehuizen en op diverse festivals en evenementen, daarnaast worden ook optredens verzorgd voor bedrijven- en of winkelcentra. Dit alles onder de enthousiaste leiding van onze dirigent Giancarlo Romita.

Kijkt u rustig eens rond op onze site, naar ons verrassende repertoire en de foto galerij, en is uw interesse gewekt om ook gezellig bij ons koor te komen zingen, schroomt u niet en kom gerust eens langs op één van onze oefenavonden in het gebouw van de Enkhuizer IJsclub aan de Gerard Brandtweg 1 (naast de brandweerkazerne) in Enkhuizen waar wij wekelijks oefenen op woensdagavond, vanaf de eerste woensdag in september, van 20.00 uur tot 22.00 uur en waarna er nog de gezellige nazit mogelijk is.

U kunt altijd nog nadere informatie krijgen via één van de bestuursleden waarvan u namen en telefoonnummers kunt vinden op onze website onder het kopje "contacten".

Leden van Efkes Aârs

Alle leden van Efkes Aârs hebben een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd gekregen. Dit is om het afgeschermde gedeelte van de site te bekijken. Het werkt alsvolgt:

Aan de linkerkant van de "Home" pagina staat een blokje "leden". Hier kan de gebruikersnaam en het wachtwoord uit de mail worden ingevuld, klik daarna op "inloggen"

Als je nu in het menu naar b.v. Foto's gaat komt hier nog een extra menu-onderdeel tevoorschijn. Andere extra's zijn extra filmpjes en teksten van ons repertoire.

(Onder in het ledenblokje op de Foto's pagina zit een mogelijkheid om je wachtwoord of gebruikersnaam opnieuw toegestuurd te krijgen. Dit werkt alleen als er een email-adres bekend is.)

Vergeet niet na afloop op de Foto's of Home pagina ook weer uit te loggen!

Zijn er problemen, stuur de webmaster een berichtje!